קול קורא להצטרפות לטרמינל העיצוב בת ים
צוות תעשיה
|
16.05.2013
|
טרמינל העיצוב בבת ים, שהושק לפני כחודש, מחפש שותפים חדשים שיצטרפו לנבחרת המעצבים במתחם. ההרשמה עד 25.5

צילום: יח"צ
עמותת לצאת מהקופסא בשיתוף עיריית בת-ים וחברת קסטרו מזמינות מעצבים להצטרף לנבחרת המעצבים של הטרמינל לעיצוב בבת-ים. הטרמינל הינו מתחם עיצוב ייחודי שמהווה מוקד לפעילות עסקית, יצירתית וקהילתית בתחום העיצוב וכולל שיתופי פעולה בין בעלי המקצוע במתחם.
* מטרתו של הטרמינל היא עידוד של פעילות יצירה יומיומית בלב הקהילה, תוך פיתוח ותמיכה בעסקי עיצוב שונים ומגוונים.
* כל עסק שיזכה להצטרף לטרמינל יקבל חלל פרטי לעבודה ומכירה וליווי מקצועי. דמי ההשתתפות בתוכנית הם בעלות סמלית של 1000 ₪ עבור הסטודיו ועבור ההוצאות השוטפות של תפעול המתחם (ארנונה, ביטוח, מים וכו'). על המשתתפים לחתום על חוזה שכירות לשימוש בנכס.
* מחויבות המעצבים המצטרפים לטרמינל : העסקים שייקחו חלק בפרויקט יחויבו להפוך את החלל שיקבלו למרכז הפעילות היצירתית והעסקית שלהם. בנוסף, על המשתתפים בפרויקט להקדיש שש שעות שבועיות להדרכה בתחום העיצוב בקהילה.
* להגשת מועמדות על המשתתפים להגיש: קורות חיים, תיק עבודות, מצגת המתארת את אופי העסק ומטרותיו.
בהצלחה לכולם!

אולי זה יעניין אותך...
קרן השמש השונה
סיפורה של סיון נאקמורה – מנכ״לית קבוצת SivanS והמפיקה בפועל היפנית־ישראלית של שובר הקופות “לשחרר את שולי סאן”
קול קורא || פסטיבל מעגלים 2025 || תיאטרון פסיק
קול קורא להפקות חדשות לפסטיבל מעגלים 2025 - תיאטרון פסיק ירושלים במסגרת פסטיבל מעגלים לעולם טוב יותר מחפש הפקות מקור ישראליות חדשות.
קול קורא: הגשת סרטים לתחרויות הקולנוע הישראלי בפסטיבל חיפה
נותר עוד חודש אחד להגשת סרטים לפסטיבל חיפה 2025!





